A vadászatszervezés egy szakma! Ne dőlj be az olcsó ígéreteknek!

2021. jan 29. | Vadászati tippek

rothirsch

Te is tisztában vagy azzal, hogy rohanó világban élünk. Internetről, a médiából folyamatosan ezt hallod. Tudod, hogy nem lazíthatsz, mert lemaradsz, kimaradsz, veszteség fog érni másokkal szemben. Nincs ez másképp a vadászatban sem. Manapság már gyakran találkozni olyan hirdetésekkel, amelyek gyors szervezéssel és olcsó vadászattal kecsegtetnek. „Foglald le önállóan!”, „Válaszd ki saját magad!”, „Tervezd meg egyedül!” és „Ne fizess érte sokat!”.

Gondolkodj el azon, hogy vajon ezt akarod-e?

Mielőtt azonban belefájdulna a fejed a tanakodásba, segítünk neked!

Összeszedtünk néhány olyan fontos szempontot, amire oda kell figyelned, ha nem szeretnél keserű szájízzel távozni a magyarországi vadászatodról:

 • Ha határozott céllal érkezel országunkba vadászni, akkor nem mindegy, hogy egy 3,5 kg-os, vagy egy 8 kg-os, esetleg kapitális gímtrófeával térsz haza! Te ki tudod választani a rapid ajánlatok közül, hogy melyik mit kínál pontosan?
  Több mint 20 év tapasztalatával a hátunk mögött és kiváló szakmai tudásunkkal mi mindent megteszünk azért, hogy te vadászélményekben gazdagon térj haza! Magyarország szinte teljes területén többéves vadászati kapcsolatokkal rendelkezünk, így tudni fogjuk, hogy hova irányítsunk téged. Ha valami véletlen folytán az adott vadászterületen nem sikerül terítékre hoznod az óhajtott vadat, átviszünk egy másik vadászterületre! Időt és energiát szánunk arra, hogy tökéletes vadászélményt élj át!
 • Tegyük fel, hogy lefoglalsz egy vadászatot egy hirdetés alapján, amely pontosan azt a vadat kínálja, ami a te szíved vágya. Nem mindegy azonban az sem, hogy például egyáltalán szót értesz-e a vendéglátókkal. Persze ma már szinte alapkövetelmény minden hivatásos vadász számára, hogy legalább alap szinten beszéljen minimum egy idegennyelvet, mégsem biztos, hogy tökéletesen meg fogjátok érteni egymást!
  A Naturhun Vadászatszervező Iroda munkatársai hosszú évek óta használják az idegen nyelveket napi szinten. Vadászati-szakmai nyelvtudással rendelkeznek, így nem kell tartanod semmiféle félreértéstől! A saját anyanyelveden kapod az ajánlatot, a szerződést, és a vadászutad során személyesen vagy telefonon tartják veled a kapcsolatot!
 • Ha már szó esett a hivatalos iratokról: Mitől válhat biztossá, hogy azt a szolgáltatást és terméket fogod kapni, amire befizettél? Ha önállóan foglalsz le egy vadászatot, akkor hogyan lehetsz biztos abban, hogy nem fognak becsapni téged?
  Hogy ettől se fájduljon meg a fejed, a Naturhun Vadászatszervező Iroda munkatársai ilyen ügyekkel napi szinten foglalkoznak. Részletes ajánlatot fogsz kapni, amely nemcsak a trófea méretét és árát tartalmazza, de minden egyéb kísérő szolgáltatást is. Szállás, tolmács, transzfer és minden kapcsolódó, kényelmi szolgáltatás benne lesz! Minden egyes vadászvendégünkkel, így veled is szerződést kötünk, amely a biztonságodat garantálja!
 • Láthatod az előzőkből, hogy egy vadászat megszervezése során nemcsak maga a vadászat pontosítása szükséges, hiszen utaznod kell, valahol aludnod, étkezned kell és a felesleges szabadidőt is el kell tölteni valahogy. Míg a vadászterületek kizárólag a vad értékesítésére koncentrálnak, a vadászatszervező irodáknak fontos, hogy elindulásod első percétől a hazaérkezésedig minden a Te kényelmedet szolgálja. Előfordulhat, hogy az önálló vadászatfoglalás során elfelejtkeztél valamiről és ott állsz szállás nélkül, és azt sem tudod merre indulj, míg a vadászatra vársz! Munkatársaink pontosítani fogják veled, hogy mikor és hova érkezel, így valaki várni fog téged érkezéskor. Igényed szerinti szállást foglalunk neked ellátással együtt. Ha kísérővel érkezel, róla is gondoskodni fogunk, megszervezzük a szabadidős programjaitokat is!
 • Gondold el, hogy hatalmas vadászélményben volt részed, még most is remeg a gyomrod az izgalomtól, ha rágondolsz. Már rég otthon ülsz a nappalidban és várod a trófeádat. Biztos lehetsz abban, hogy sérülésmentesen, gyorsan és korrekt módon meg fogod kapni a vadásztrófeát?
  Igen, biztos lehetsz benne akkor, ha a Naturhun Vadászatszervező Irodára bízod a vadászatodat. A trófeát kikészítjük, bíráltatjuk, és minden hivatalos irattal együtt megküldjük neked! Nem feledkezünk meg a csomagolás biztonságáról és a csomag nyomkövetéséről sem! Mi is nyugodtan zárjuk a vadászatot, amikor a visszaigazolás megérkezik, hogy átvetted a trófeádat!

Azt hiszem, nem kell több érvet felsorakoztatni, hogy átlásd, miért éri meg neked, ha vadászatszervező irodára bízod a Magyarországi vadászatod megszervezését!

De azért röviden még egyszer összefoglaljuk:

 • Otthonodban kényelmesen hátradőlve hívhatsz minket a saját anyanyelveden!
 • Részletes, személyre szóló ajánlatot kapsz, amelyet a legapróbb betűig előzetesen átolvashatsz!
 • Szerződéskötéssel fixáljuk a vadászút részleteit!
 • Az itt-tartózkodásod alatt végig kapcsolatban állunk veled, szükség esetén módosítunk az eredeti terven!
 • Elkészítjük a vadászathoz szükséges engedélyeket, iratokat! Pontosan dokumentáljuk a vadászatot!
 • Szakszerű, felkészült személyzet gondoskodik rólad a vadászat során!
 • Különleges igényeket is figyelembe veszünk (mozgáskorlátozottság, étel allergia, stb.)
 • Trófeáidat biztonságosan utánad küldjük!
 • Pontos és korrekt pénzügyi elszámolást kapsz!

Friss bejegyzések

A Naturhun munkatársai nap mint nap a vadászatok szervezésén dolgoznak; vendégeinkkel, vadászterületekkel egyeztetnek, egyik pillanatban még az irodában sürögnek-forognak, a másikban pedig már ülnek az autóba, és indulnak ki területre. Márpedig a vadászélményeinket feltétlen szeretnénk megörökíteni, sőt megosztani.

A blogírásnál jobban csak a vadászatokat szeretem, ha velem tartasz, megérted majd, hogy miért.

Balogh József

Te nem vagy vadászatszervező, nem vagy turisztikai szakember, sem vendéglátós! Te csak élvezni szeretnéd a hobbidat, ami ebben a rohanó világban kiszakít a mindennapokból. A vadászat kifejezetten az a tevékenység, amely elcsendesít, lelassít, megnyugtat. Nem kell rohannod, csak élvezni a természetet és a hobbid nyújtotta stresszmentességet!

Ezek alapján gondold át, hogy mit választasz!

A döntés a tiéd!

 1. Foglalsz gyorsan egy vadászatot a hirdetés alapján és utólag jössz rá, hogy mennyi dolgod van még vele!
 2. Vagy ránk bízod az egészet, és neked csak annyi a dolgod, hogy élvezd a vadászatot az első perctől az utolsóig!

Nézd meg  Facebook, YouTube és Instagramoldalainkat!

Vadászüdvözlettel, 
József Balogh