fbpx

mouse up

2017. október 23., hétfő 13:52 Írta: Fröcsi

Figyelem, indul az idény! – Apróvad vadászatok Magyarországon

Értékelés:
(1 szavazat)

Imádok a Gazdámmal vadászni minden vadászható vadfajra, de az igazi kedvenceim az apróvad vadászatok most kezdődnek októberben, és egészen január végéig tartanak. Kellemesen hűvösek a reggelek és mire felszikkad a reggeli harmat, Gazdámmal, vadászvendégeivel meg néhány jól képzett hajtóval elindulunk a területre.

Az apróvad vadászatokon tudom legjobban megmutatni, mire vagyok képes. Ebkollégáimmal ilyenkor alaposan átjárunk minden vadrejtő bozótot, gazost, nádast és már messziről megérezzük a lapuló fácán, fogoly, nyúl illatát.  Mozdulatlanná dermedve jelezzük a vadászoknak: ”Készülj fel, rövidesen lőnöd kell!” Mikor megkapjuk az engedélyt, lassan megközelítjük a vadat, majd felreptetjük, kiugratjuk rejtekéből.

aprovadvadaszat1
aprovadvadaszat4

A sikeres lövés után könnyű fogással felvesszük a vadat, majd ülve átadjuk a boldog elejtőnek. Ilyenkor nagyon jól esnek a kedves, dicsérő szavak, melyekhez egy simogatás is jár. Hát még a sebzett vadnál, mikor remek szaglásunknak és kitartásunknak köszönhetően megtaláljuk azt a zsákmányt, amelyről már szinte lemondott a vadászunk.

Nem csoda hát, hogy minden évben rengeteg külföldi vadászvendég választja az apróvad vadászatot Magyarországon, hiszen a kiváló minőségű magyar apróvad jól ismert a vadászok körében. Gazdám olyan vadban gazdag vadászterületeket is ismer, ahol a keménytollú fácánkakasok mellett felrebbenő fogolycsapatra is tehetnek egy-egy gyors doublét, vagy karikába lőhetik a felugró nyulat.  Ha valakinek még az óvatos rókát is sikerül meglőnie, ő áll majd este a legbüszkébben a szabályos sorokba rendezett vadterítéknél, ahol a boldog vadászok levett kalappal adják meg a tiszteletet az elejtett vadnak.

Az élményekben dús apróvad vadászatok végén kissé fáradtan, de elégedetten térnek a vendégek kényelmes szállásukra, ahol wellness programmal kényeztethetik fáradt izmaikat, a magyar konyha ízletes ételeivel lakhatnak jól, minőségi borokkal olthatják szomjukat, miközben fel-felidézik a vadásznap izgalmas, vagy mulatságos pillanatait.

Ne hagyd ki ezt az élményt, még nem késő bejelentkezni az idei apróvad vadászatokra!

Javaslom, tanulmányozd a Naturhun Facebook oldalát, valamint a honlapot (a „vadászat Magyarországon” menüpont alatt), ahol további információkat, a galériában pedig remek fotókat találsz. Ha kérdésed támad, Gazdám és munkatársai örömmel állnak rendelkezésedre hívj telefonon vagy írj nekünk!

aprovadvadaszat3
aprovadvadaszat2
Megjelent: 9602 alkalommal
sp-module-title
sp-module-title

Névjegy

Balogh József vagyok, a NATURHUN Kft. tulajdonosa.

A Naturhun munkatársaival együtt napi szinten vadászatokat szervezünk, igyekszünk felejtethetetlen vadászélményeket szerezni ügyfeleinknek.

Ebben a blogban a legnagyobb élményeinket osztom meg Önnel, illetve több mint 20 év tapasztalatával mögöttem tanácsokat, tippeket is adok vadászathoz.

Tartson velem, ha Önnek is a vadászat a szenvedélye, mint nekem!

facan folap 400x275px
jozsi folap2 400x280
vadkacsa02 400x280
muflon
gimszarvas rudli 400x280

logo

H-2053 Herceghalom
Gesztenyés út 11.
Tel.: +36 23 319 041
Fax: +36 23 319 440 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
www.naturhun.hu
Regisztrációs szám: U-000498
EU adószám: 13221388
Adatkezelési tájékoztató

 

Ahol a vadászat kezdődik...

© 2000 - Naturhun | Minden jog fenntartva

 

A weboldal sütiket (cookie) használ. További információ az adatkezelési tájékoztatóban!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom