Naturhun logo - Vadászat Magyarországon

 

head tel img Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. naturhun instagram link naturhun youtube link naturhun facebook link

mouse up

2017. október 23., hétfő 13:52 Írta: Fröcsi

Figyelem, indul az idény! – Apróvad vadászatok Magyarországon

Értékelés:
(1 szavazat)

Imádok a Gazdámmal vadászni minden vadászható vadfajra, de az igazi kedvenceim az apróvad vadászatok most kezdődnek októberben, és egészen január végéig tartanak. Kellemesen hűvösek a reggelek és mire felszikkad a reggeli harmat, Gazdámmal, vadászvendégeivel meg néhány jól képzett hajtóval elindulunk a területre.

Az apróvad vadászatokon tudom legjobban megmutatni, mire vagyok képes. Ebkollégáimmal ilyenkor alaposan átjárunk minden vadrejtő bozótot, gazost, nádast és már messziről megérezzük a lapuló fácán, fogoly, nyúl illatát.  Mozdulatlanná dermedve jelezzük a vadászoknak: ”Készülj fel, rövidesen lőnöd kell!” Mikor megkapjuk az engedélyt, lassan megközelítjük a vadat, majd felreptetjük, kiugratjuk rejtekéből.

aprovadvadaszat1
aprovadvadaszat4

A sikeres lövés után könnyű fogással felvesszük a vadat, majd ülve átadjuk a boldog elejtőnek. Ilyenkor nagyon jól esnek a kedves, dicsérő szavak, melyekhez egy simogatás is jár. Hát még a sebzett vadnál, mikor remek szaglásunknak és kitartásunknak köszönhetően megtaláljuk azt a zsákmányt, amelyről már szinte lemondott a vadászunk.

Nem csoda hát, hogy minden évben rengeteg külföldi vadászvendég választja az apróvad vadászatot Magyarországon, hiszen a kiváló minőségű magyar apróvad jól ismert a vadászok körében. Gazdám olyan vadban gazdag vadászterületeket is ismer, ahol a keménytollú fácánkakasok mellett felrebbenő fogolycsapatra is tehetnek egy-egy gyors doublét, vagy karikába lőhetik a felugró nyulat.  Ha valakinek még az óvatos rókát is sikerül meglőnie, ő áll majd este a legbüszkébben a szabályos sorokba rendezett vadterítéknél, ahol a boldog vadászok levett kalappal adják meg a tiszteletet az elejtett vadnak.

Az élményekben dús apróvad vadászatok végén kissé fáradtan, de elégedetten térnek a vendégek kényelmes szállásukra, ahol wellness programmal kényeztethetik fáradt izmaikat, a magyar konyha ízletes ételeivel lakhatnak jól, minőségi borokkal olthatják szomjukat, miközben fel-felidézik a vadásznap izgalmas, vagy mulatságos pillanatait.

Ne hagyd ki ezt az élményt, még nem késő bejelentkezni az idei apróvad vadászatokra!

Javaslom, tanulmányozd a Naturhun Facebook oldalát, valamint a honlapot (a „vadászat Magyarországon” menüpont alatt), ahol további információkat, a galériában pedig remek fotókat találsz. Ha kérdésed támad, Gazdám és munkatársai örömmel állnak rendelkezésedre hívj telefonon vagy írj nekünk!

aprovadvadaszat3
aprovadvadaszat2
Megjelent: 1718 alkalommal
sp-module-title
sp-module-title

Névjegy

Talán elcsodálkozol most azon, hogy egy vadászkutya blogot ír… Miért vállalkoztam mégis eme nemes feladatra? A Naturhun munkatársai nap mint nap a vadászatok szervezésén dolgoznak; márpedig a vadászélményeinket feltétlen szeretnénk megörökíteni, sőt megosztani, így egyedül én jöhettem számításba.

Becsületes nevem Fröcsi. A blogírásnál jobban csak a vadászatokat szeretem, ha velem tartasz, megérted majd, hogy miért.

Legolvasottabb cikkek

 • Milyen is a vadászat Magyarországon?
  Milyen is a vadászat Magyarországon? Mielőtt belecsapnék a sűrűjébe, és végleg elmerülnék konkrét vadászélményeinkben, hadd szóljak néhány szót Magyarországról, az itteni vadászatokról, vadászokról, hagyományokról és…
  Lejegyezve 2016. október 20., csütörtök 20:53 Tovább 1861 alkalommal Bővebben
 • Igen, jól látod… egy kutya…
  Igen, jól látod… egy kutya… Talán elcsodálkozol most azon, hogy egy vadászkutya blogot ír… Nos, nem egy mindennapi tevékenység ez egy magamfajta eb számára, ezt…
  Lejegyezve 2016. augusztus 17., szerda 18:40 Tovább 1746 alkalommal Bővebben
 • Figyelem, indul az idény! – Apróvad vadászatok Magyarországon
  Figyelem, indul az idény! – Apróvad vadászatok Magyarországon Imádok a Gazdámmal vadászni minden vadászható vadfajra, de az igazi kedvenceim az apróvad vadászatok most kezdődnek októberben, és egészen január…
  Lejegyezve 2017. október 23., hétfő 13:52 Tovább 1719 alkalommal
Fotóalbum
Fotóalbum
Fotóalbum
Fotóalbum
Fotóalbum

logo

H-2053 Herceghalom
Gesztenyés út 11.
Tel.: +36 23 319 041
Fax: +36 23 319 440 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
www.naturhun.hu
Regisztrációs szám: U-000498
EU adószám: 13221388
Adatkezelési tájékoztató

 

Ahol a vadászat kezdődik...

© 2000 - 2018 Naturhun | Minden jog fenntartva
Honlapkészítés: Illum Marketing Stúdió

 

A weboldal sütiket (cookie) használ. További információ az adatkezelési tájékoztatóban!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom