Naturhun logo - Vadászat Magyarországon

 

head tel img Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. naturhun instagram link naturhun youtube link naturhun facebook link

mouse up

2016. augusztus 17., szerda 18:40 Írta: Fröcsi

Igen, jól látod… egy kutya…

Értékelés:
(11 szavazat)

Talán elcsodálkozol most azon, hogy egy vadászkutya blogot ír… Nos, nem egy mindennapi tevékenység ez egy magamfajta eb számára, ezt belátom. Miért vállalkoztam mégis eme nemes feladatra? A Naturhun munkatársai nap mint nap a vadászatok szervezésén dolgoznak; vendégeinkkel, vadászterületekkel egyeztetnek, egyik pillanatban még az irodában sürögnek-forognak, a másikban pedig már ülnek az autóba, és indulnak ki területre. Márpedig a vadászélményeinket feltétlen szeretnénk megörökíteni, sőt megosztani, így egyedül én jöhettem számításba. 

 

Becsületes nevem Fröcsi. A blogírásnál jobban csak a vadászatokat szeretem, ha velem tartasz, megérted majd, hogy miért. Először talán úgy illik, hogy kicsit részletesebben is bemutatkozom!

Nem szerénytelenség azt állítanom, hogy én vagyok a Naturhun egyik nagy kedvence. Miért is bízták volna rám ezt a megtisztelő feladatot a cégnél - hogy én örökítsem meg a vadászélményeket -, ha ez nem így lenne.

Hét esztendős, jóképű fickó vagyok, rendszeresen sportolok (amint látom, ez itt az interneten nagyon menőnek számít), gazdám szerint acél izmaim vannak, többek között ezért is vagyok fáradhatatlan a munkában, amit egyébként imádok. Na jó, nem mondom, egyszer-kétszer nekem is lóg a nyelvem egy-egy vadászat után, de ez a fajta fáradtság kifejezetten jól esik, főleg, ha a zsákmány is önmagáért beszél.

 

rokaval

tarlon

 

A FRÖCSI nevet a külsőm után kaptam: olyan vagyok, mintha fehér festéket fröcsköltek volna rám. Már megfigyeltem, hogy a vadászok olyankor is haszálják ezt a nevet, amikor nem is rólam van szó, olyankor csak röviden annyit mondanak, hogy FRÖCCS, és legalább annyira örülnek neki, mint nekem, mikor szóba kerül.

Jó páros vagyunk a gazdámmal, csak és kizárólag vele szeretek vadászni, mással nem is lennék hajlandó. Nem mondom, néha vannak apróbb konfliktusaink, például ki nem állhatom, ha beállítja a fejemet, hogy hova nézzek, de alapjában jól kijövünk egymással. Persze nagyrészt ez abból adódik, hogy szófogadó, kedves és alkalmazkodó kutya vagyok.


gazdivalGazdiról és kollégáiról, a Naturhun kiváló szervezőcsapatáról következő blogbejegyzésemben szeretnék még feltétlen írni, de aztán jöjjön a lényeg… a VADÁSZAT. Hiszen túl vagyunk egy fantasztikus őzbakszezonon és előttünk az ősz… a gím- és dámbika-, illetve az apróvadvadászatok… Szóval, van és lesz élmény bőségesen, remélem, velem tartasz… először itt a neten, aztán pedig élőben is pacsizhatunk.

Megtisztelő, hogy végigolvastad életem első blogbejegyzését,  jutalomfalat helyett most egy like-kal is beérem 

Megjelent: 1746 alkalommal
sp-module-title
sp-module-title

Névjegy

Talán elcsodálkozol most azon, hogy egy vadászkutya blogot ír… Miért vállalkoztam mégis eme nemes feladatra? A Naturhun munkatársai nap mint nap a vadászatok szervezésén dolgoznak; márpedig a vadászélményeinket feltétlen szeretnénk megörökíteni, sőt megosztani, így egyedül én jöhettem számításba.

Becsületes nevem Fröcsi. A blogírásnál jobban csak a vadászatokat szeretem, ha velem tartasz, megérted majd, hogy miért.

Legolvasottabb cikkek

 • Milyen is a vadászat Magyarországon?
  Milyen is a vadászat Magyarországon? Mielőtt belecsapnék a sűrűjébe, és végleg elmerülnék konkrét vadászélményeinkben, hadd szóljak néhány szót Magyarországról, az itteni vadászatokról, vadászokról, hagyományokról és…
  Lejegyezve 2016. október 20., csütörtök 20:53 Tovább 1861 alkalommal Bővebben
 • Igen, jól látod… egy kutya…
  Igen, jól látod… egy kutya… Talán elcsodálkozol most azon, hogy egy vadászkutya blogot ír… Nos, nem egy mindennapi tevékenység ez egy magamfajta eb számára, ezt…
  Lejegyezve 2016. augusztus 17., szerda 18:40 Tovább 1747 alkalommal Bővebben
 • Figyelem, indul az idény! – Apróvad vadászatok Magyarországon
  Figyelem, indul az idény! – Apróvad vadászatok Magyarországon Imádok a Gazdámmal vadászni minden vadászható vadfajra, de az igazi kedvenceim az apróvad vadászatok most kezdődnek októberben, és egészen január…
  Lejegyezve 2017. október 23., hétfő 13:52 Tovább 1719 alkalommal
Fotóalbum
Fotóalbum
Fotóalbum
Fotóalbum
Fotóalbum

logo

H-2053 Herceghalom
Gesztenyés út 11.
Tel.: +36 23 319 041
Fax: +36 23 319 440 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
www.naturhun.hu
Regisztrációs szám: U-000498
EU adószám: 13221388
Adatkezelési tájékoztató

 

Ahol a vadászat kezdődik...

© 2000 - 2018 Naturhun | Minden jog fenntartva
Honlapkészítés: Illum Marketing Stúdió

 

A weboldal sütiket (cookie) használ. További információ az adatkezelési tájékoztatóban!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom