mouse up

2016. augusztus 17., szerda 18:40 Írta: Fröcsi

Igen, jól látod… egy kutya…

Értékelés:
(11 szavazat)

Talán elcsodálkozol most azon, hogy egy vadászkutya blogot ír… Nos, nem egy mindennapi tevékenység ez egy magamfajta eb számára, ezt belátom. Miért vállalkoztam mégis eme nemes feladatra? A Naturhun munkatársai nap mint nap a vadászatok szervezésén dolgoznak; vendégeinkkel, vadászterületekkel egyeztetnek, egyik pillanatban még az irodában sürögnek-forognak, a másikban pedig már ülnek az autóba, és indulnak ki területre. Márpedig a vadászélményeinket feltétlen szeretnénk megörökíteni, sőt megosztani, így egyedül én jöhettem számításba. 

 

Becsületes nevem Fröcsi. A blogírásnál jobban csak a vadászatokat szeretem, ha velem tartasz, megérted majd, hogy miért. Először talán úgy illik, hogy kicsit részletesebben is bemutatkozom!

Nem szerénytelenség azt állítanom, hogy én vagyok a Naturhun egyik nagy kedvence. Miért is bízták volna rám ezt a megtisztelő feladatot a cégnél - hogy én örökítsem meg a vadászélményeket -, ha ez nem így lenne.

Hét esztendős, jóképű fickó vagyok, rendszeresen sportolok (amint látom, ez itt az interneten nagyon menőnek számít), gazdám szerint acél izmaim vannak, többek között ezért is vagyok fáradhatatlan a munkában, amit egyébként imádok. Na jó, nem mondom, egyszer-kétszer nekem is lóg a nyelvem egy-egy vadászat után, de ez a fajta fáradtság kifejezetten jól esik, főleg, ha a zsákmány is önmagáért beszél.

 

rokaval

tarlon

 

A FRÖCSI nevet a külsőm után kaptam: olyan vagyok, mintha fehér festéket fröcsköltek volna rám. Már megfigyeltem, hogy a vadászok olyankor is haszálják ezt a nevet, amikor nem is rólam van szó, olyankor csak röviden annyit mondanak, hogy FRÖCCS, és legalább annyira örülnek neki, mint nekem, mikor szóba kerül.

Jó páros vagyunk a gazdámmal, csak és kizárólag vele szeretek vadászni, mással nem is lennék hajlandó. Nem mondom, néha vannak apróbb konfliktusaink, például ki nem állhatom, ha beállítja a fejemet, hogy hova nézzek, de alapjában jól kijövünk egymással. Persze nagyrészt ez abból adódik, hogy szófogadó, kedves és alkalmazkodó kutya vagyok.


gazdivalGazdiról és kollégáiról, a Naturhun kiváló szervezőcsapatáról következő blogbejegyzésemben szeretnék még feltétlen írni, de aztán jöjjön a lényeg… a VADÁSZAT. Hiszen túl vagyunk egy fantasztikus őzbakszezonon és előttünk az ősz… a gím- és dámbika-, illetve az apróvadvadászatok… Szóval, van és lesz élmény bőségesen, remélem, velem tartasz… először itt a neten, aztán pedig élőben is pacsizhatunk.

Megtisztelő, hogy végigolvastad életem első blogbejegyzését,  jutalomfalat helyett most egy like-kal is beérem 

Megjelent: 3393 alkalommal
sp-module-title
sp-module-title

Névjegy

Talán elcsodálkozol most azon, hogy egy vadászkutya blogot ír… Miért vállalkoztam mégis eme nemes feladatra? A Naturhun munkatársai nap mint nap a vadászatok szervezésén dolgoznak; márpedig a vadászélményeinket feltétlen szeretnénk megörökíteni, sőt megosztani, így egyedül én jöhettem számításba.

Becsületes nevem Fröcsi. A blogírásnál jobban csak a vadászatokat szeretem, ha velem tartasz, megérted majd, hogy miért.

Legolvasottabb cikkek

 • Figyelem, indul az idény! – Apróvad vadászatok Magyarországon
  Figyelem, indul az idény! – Apróvad vadászatok Magyarországon Imádok a Gazdámmal vadászni minden vadászható vadfajra, de az igazi kedvenceim az apróvad vadászatok most kezdődnek októberben, és egészen január…
  Lejegyezve 2017. október 23., hétfő 13:52 Tovább 8520 alkalommal
 • Izgalmas a gímbikavadászat Magyarországon…
  Izgalmas a gímbikavadászat Magyarországon… Előző blogbejegyzésemben ígértem, hogy bemutatom a Naturhun csapatát, és Gazdiról is írok majd részletesebben, de hát ez az őszi szezonkezdés…
  Lejegyezve 2015. szeptember 19., szombat 15:12 Tovább 7733 alkalommal Bővebben
 • Szarvasagancsot találtam
  Szarvasagancsot találtam Feltartóztathatatlanul közeledik a tavasz… ilyenkor szinte én is úgy megújulok, mint a természet. Magamba szívom a fantasztikus levegőt, élvezem az…
  Lejegyezve 2017. március 22., szerda 09:45 Tovább 7725 alkalommal Bővebben
facan folap 400x275px
jozsi folap2 400x280
vadkacsa02 400x280
muflon
gimszarvas rudli 400x280

logo

H-2053 Herceghalom
Gesztenyés út 11.
Tel.: +36 23 319 041
Fax: +36 23 319 440 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
www.naturhun.hu
Regisztrációs szám: U-000498
EU adószám: 13221388
Adatkezelési tájékoztató

 

Ahol a vadászat kezdődik...

© 2000 - 2019 Naturhun | Minden jog fenntartva
Honlapkészítés: Illum Marketing Stúdió

 

A weboldal sütiket (cookie) használ. További információ az adatkezelési tájékoztatóban!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom