mouse up

2015. szeptember 19., szombat 15:12 Írta: Fröcsi

Izgalmas a gímbikavadászat Magyarországon…

Értékelés:
(8 szavazat)

Előző blogbejegyzésemben ígértem, hogy bemutatom a Naturhun csapatát, és Gazdiról is írok majd részletesebben, de hát ez az őszi szezonkezdés mindent a feje tetejére állított. Remélem, megbocsátják nekem a kedves kollégák, ha ezt a bemutatást most egy későbbi időpontra halasztom, és arról írok inkább, ami téged is garantáltan ki fog mozdítani a szürke hétköznapokból.

A nyár vége, ősz eleje amúgy is mindig nagy izgalommal tölt el, hiszen egy fantasztikus időszak kezdődik. Na nem mintha a nyár annyira unalmasan telne… idén is végigdolgoztam a forró napokat: megszámlálhatatlan mennyiségben hoztam ki gerlét napraforgótáblákból, csobbantam halastavakba kacsákért; és el nem tudom mondani, hányszor ugrott ki a szívem a gabonatábla közepén, amikor őzhíváskor vártuk az őzbakot Gazdival. Egyszer majd szívesen mesélek erről is… Na de térjünk most a lényegre!

Itt az ősz… a friss, párás reggelekkel, az elképesztő illatokkal, színekkel és az izgalmas vadászatokkal: indulnak a nagyvad-vadászatok, először a gímbikavadászat, aztán októbertől a dámbikavadászat… Hmmm… hát mit mondjak? Az év fénypontja ez.

Ahogy meg idén alakult… arra nem is találok szavakat… Tudod mit? Nem is keresek, beszéljenek helyettem ezek a fotók… a csapatot meg majd bemutatom legközelebb.

Szeptember 3-án egy 24-es gímbikát hozott terítékre egyik kedves törzsvendégünk.

 

24pontos2

24pontos3


Nem telt el egy hét, és egy hajnali cserkelésnek ez lett az eredménye… A különleges trófeájú gímbikát a Zalai dombságban ejtette el szintén a Naturhun vendége.

abnormhirsch1

abnormhirsch2

abnormhirsch3

Azt gondolom, nem kell nagyon bizonygatnom, hogy a gímbikavadászat Magyarországon az egyik legcsodálatosabb élmények egyike. Kár lenne kihagynod, nem gondolod?

Megjelent: 8080 alkalommal
sp-module-title
sp-module-title

Névjegy

Balogh József vagyok, a NATURHUN Kft. tulajdonosa.

A Naturhun munkatársaival együtt napi szinten vadászatokat szervezünk, igyekszünk felejtethetetlen vadászélményeket szerezni ügyfeleinknek.

Ebben a blogban a legnagyobb élményeinket osztom meg Önnel, illetve több mint 20 év tapasztalatával mögöttem tanácsokat, tippeket is adok vadászathoz.

Tartson velem, ha Önnek is a vadászat a szenvedélye, mint nekem!

facan folap 400x275px
jozsi folap2 400x280
vadkacsa02 400x280
muflon
gimszarvas rudli 400x280

logo

H-2053 Herceghalom
Gesztenyés út 11.
Tel.: +36 23 319 041
Fax: +36 23 319 440 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
www.naturhun.hu
Regisztrációs szám: U-000498
EU adószám: 13221388
Adatkezelési tájékoztató

 

Ahol a vadászat kezdődik...

© 2000 - Naturhun | Minden jog fenntartva

 

A weboldal sütiket (cookie) használ. További információ az adatkezelési tájékoztatóban!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom