Naturhun logo - Vadászat Magyarországon

 

head tel img Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. naturhun instagram link naturhun youtube link naturhun facebook link

mouse up

2015. szeptember 19., szombat 15:12 Írta: Fröcsi

Izgalmas a gímbikavadászat Magyarországon…

Értékelés:
(8 szavazat)

Előző blogbejegyzésemben ígértem, hogy bemutatom a Naturhun csapatát, és Gazdiról is írok majd részletesebben, de hát ez az őszi szezonkezdés mindent a feje tetejére állított. Remélem, megbocsátják nekem a kedves kollégák, ha ezt a bemutatást most egy későbbi időpontra halasztom, és arról írok inkább, ami téged is garantáltan ki fog mozdítani a szürke hétköznapokból.

A nyár vége, ősz eleje amúgy is mindig nagy izgalommal tölt el, hiszen egy fantasztikus időszak kezdődik. Na nem mintha a nyár annyira unalmasan telne… idén is végigdolgoztam a forró napokat: megszámlálhatatlan mennyiségben hoztam ki gerlét napraforgótáblákból, csobbantam halastavakba kacsákért; és el nem tudom mondani, hányszor ugrott ki a szívem a gabonatábla közepén, amikor őzhíváskor vártuk az őzbakot Gazdival. Egyszer majd szívesen mesélek erről is… Na de térjünk most a lényegre!

Itt az ősz… a friss, párás reggelekkel, az elképesztő illatokkal, színekkel és az izgalmas vadászatokkal: indulnak a nagyvad-vadászatok, először a gímbikavadászat, aztán októbertől a dámbikavadászat… Hmmm… hát mit mondjak? Az év fénypontja ez.

Ahogy meg idén alakult… arra nem is találok szavakat… Tudod mit? Nem is keresek, beszéljenek helyettem ezek a fotók… a csapatot meg majd bemutatom legközelebb.

Szeptember 3-án egy 24-es gímbikát hozott terítékre egyik kedves törzsvendégünk.

 

24pontos2

24pontos3


Nem telt el egy hét, és egy hajnali cserkelésnek ez lett az eredménye… A különleges trófeájú gímbikát a Zalai dombságban ejtette el szintén a Naturhun vendége.

abnormhirsch1

abnormhirsch2

abnormhirsch3

Azt gondolom, nem kell nagyon bizonygatnom, hogy a gímbikavadászat Magyarországon az egyik legcsodálatosabb élmények egyike. Kár lenne kihagynod, nem gondolod?

Megjelent: 1579 alkalommal
sp-module-title
sp-module-title

Névjegy

Talán elcsodálkozol most azon, hogy egy vadászkutya blogot ír… Miért vállalkoztam mégis eme nemes feladatra? A Naturhun munkatársai nap mint nap a vadászatok szervezésén dolgoznak; márpedig a vadászélményeinket feltétlen szeretnénk megörökíteni, sőt megosztani, így egyedül én jöhettem számításba.

Becsületes nevem Fröcsi. A blogírásnál jobban csak a vadászatokat szeretem, ha velem tartasz, megérted majd, hogy miért.

Legolvasottabb cikkek

 • Milyen is a vadászat Magyarországon?
  Milyen is a vadászat Magyarországon? Mielőtt belecsapnék a sűrűjébe, és végleg elmerülnék konkrét vadászélményeinkben, hadd szóljak néhány szót Magyarországról, az itteni vadászatokról, vadászokról, hagyományokról és…
  Lejegyezve 2016. október 20., csütörtök 20:53 Tovább 1861 alkalommal Bővebben
 • Igen, jól látod… egy kutya…
  Igen, jól látod… egy kutya… Talán elcsodálkozol most azon, hogy egy vadászkutya blogot ír… Nos, nem egy mindennapi tevékenység ez egy magamfajta eb számára, ezt…
  Lejegyezve 2016. augusztus 17., szerda 18:40 Tovább 1747 alkalommal Bővebben
 • Figyelem, indul az idény! – Apróvad vadászatok Magyarországon
  Figyelem, indul az idény! – Apróvad vadászatok Magyarországon Imádok a Gazdámmal vadászni minden vadászható vadfajra, de az igazi kedvenceim az apróvad vadászatok most kezdődnek októberben, és egészen január…
  Lejegyezve 2017. október 23., hétfő 13:52 Tovább 1719 alkalommal
Fotóalbum
Fotóalbum
Fotóalbum
Fotóalbum
Fotóalbum

logo

H-2053 Herceghalom
Gesztenyés út 11.
Tel.: +36 23 319 041
Fax: +36 23 319 440 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
www.naturhun.hu
Regisztrációs szám: U-000498
EU adószám: 13221388
Adatkezelési tájékoztató

 

Ahol a vadászat kezdődik...

© 2000 - 2018 Naturhun | Minden jog fenntartva
Honlapkészítés: Illum Marketing Stúdió

 

A weboldal sütiket (cookie) használ. További információ az adatkezelési tájékoztatóban!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom