fbpx

mouse up

2017. május 21., vasárnap 12:32 Írta: Fröcsi

Őzbakvadászat Magyarországon tavasszal

Értékelés:
(1 szavazat)

Zöldellő, illatozó természet, virágban pompázó fák, napsütés, finom szellő, madárcsicsergés… hát kérem, itt a tavasz!!! – és ez még csak a természet, és akkor a lényegről még nem is beszéltem. Mert ha tavasz, akkor őzbakvadászat, és ha őzbakvadászat, akkor irány a mező Gazdival. Még tart az őzbakszezon, de azért egy kis kedvcsinálót összedobtam ide Neked. 


 

Na, nem fogok sokat ugatni, inkább fotókkal illusztrálom, milyen fantasztikusan telik a tavaszunk… Április közepe óta tart az őrület, jönnek a csoportok, mi pedig megállás nélkül csak vadászunk. A vendégek nagyon elégedettek, hálálkodnak is Gazdinak, hogy milyen teli találat a terület, ahová viszi őket, de hát mi mindig nagyszerű helyekre megyünk, úgyhogy ha velünk tartasz, Te sem fogsz csalódni.

A magyarországi őzbakállomány trófea minősége amúgy is világhírű, de az idei év… hát az valami fantasztikus. (Már év elején jósolgatták a tapasztalt vadászok, hogy jó év várható, mivel az idei tél kedvezett az agancsfelrakásnak, de ezt még véletlenül sem mondhatták a szervezők az érdeklődő vendégeknek, Gazdi allergiás a nagy dumára, nem szeret ígérgetni össze-vissza.)

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a néhány teríték fotó a sok közül…

tb oz vadaszat 2017 tavasz 001

tb oz vadaszat 2017 tavasz 002

Az őz Magyarország minden vadászterületén szép számmal előfordul. Minőségben és egyedszám sűrűségben a legjobb populációk az alföldi sík területeken, a Tisza folyótól keletre találhatók.  Ha lehet egy javaslatom, keresd meg  Gazdit, és ő az igényeidnek megfelelő területre fog vinni, nyugodt lehetsz.

Nem maradtál még le semmiről… csak ne legyints, hogy akkor majd jövőre…, hanem kapd a telefont, vagy jelezz nekünk itt, hogy jönnél  Magyarországra őzbakvadászatra, és készülj a nagy élményre! A kényelmesebbek számára is van ötletem…  Július végétől augusztus közepéig van az üzekedés ideje, ami  szintén páratlanul gazdag vadászélményt nyújt. Addig azért el tudod intézni a dolgaidat, szabadságodat… igazam van? Csak már most szólj Gazdinak, hogy elő tudja készíteni számodra a vadászatot!

Megjelent: 7816 alkalommal
sp-module-title
sp-module-title

Névjegy

Balogh József vagyok, a NATURHUN Kft. tulajdonosa.

A Naturhun munkatársaival együtt napi szinten vadászatokat szervezünk, igyekszünk felejtethetetlen vadászélményeket szerezni ügyfeleinknek.

Ebben a blogban a legnagyobb élményeinket osztom meg Önnel, illetve több mint 20 év tapasztalatával mögöttem tanácsokat, tippeket is adok vadászathoz.

Tartson velem, ha Önnek is a vadászat a szenvedélye, mint nekem!

facan folap 400x275px
jozsi folap2 400x280
vadkacsa02 400x280
muflon
gimszarvas rudli 400x280

logo

H-2053 Herceghalom
Gesztenyés út 11.
Tel.: +36 23 319 041
Fax: +36 23 319 440 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
www.naturhun.hu
Regisztrációs szám: U-000498
EU adószám: 13221388
Adatkezelési tájékoztató

 

Ahol a vadászat kezdődik...

© 2000 - Naturhun | Minden jog fenntartva

 

A weboldal sütiket (cookie) használ. További információ az adatkezelési tájékoztatóban!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom