Naturhun logo - Vadászat Magyarországon

 

head tel img Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. naturhun instagram link naturhun youtube link naturhun facebook link

mouse up

2017. május 21., vasárnap 12:32 Írta: Fröcsi

Őzbakvadászat Magyarországon tavasszal

Értékelés:
(1 szavazat)

Zöldellő, illatozó természet, virágban pompázó fák, napsütés, finom szellő, madárcsicsergés… hát kérem, itt a tavasz!!! – és ez még csak a természet, és akkor a lényegről még nem is beszéltem. Mert ha tavasz, akkor őzbakvadászat, és ha őzbakvadászat, akkor irány a mező Gazdival. Még tart az őzbakszezon, de azért egy kis kedvcsinálót összedobtam ide Neked. 


 

Na, nem fogok sokat ugatni, inkább fotókkal illusztrálom, milyen fantasztikusan telik a tavaszunk… Április közepe óta tart az őrület, jönnek a csoportok, mi pedig megállás nélkül csak vadászunk. A vendégek nagyon elégedettek, hálálkodnak is Gazdinak, hogy milyen teli találat a terület, ahová viszi őket, de hát mi mindig nagyszerű helyekre megyünk, úgyhogy ha velünk tartasz, Te sem fogsz csalódni.

A magyarországi őzbakállomány trófea minősége amúgy is világhírű, de az idei év… hát az valami fantasztikus. (Már év elején jósolgatták a tapasztalt vadászok, hogy jó év várható, mivel az idei tél kedvezett az agancsfelrakásnak, de ezt még véletlenül sem mondhatták a szervezők az érdeklődő vendégeknek, Gazdi allergiás a nagy dumára, nem szeret ígérgetni össze-vissza.)

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a néhány teríték fotó a sok közül…

tb oz vadaszat 2017 tavasz 001

tb oz vadaszat 2017 tavasz 002

Az őz Magyarország minden vadászterületén szép számmal előfordul. Minőségben és egyedszám sűrűségben a legjobb populációk az alföldi sík területeken, a Tisza folyótól keletre találhatók.  Ha lehet egy javaslatom, keresd meg  Gazdit, és ő az igényeidnek megfelelő területre fog vinni, nyugodt lehetsz.

Nem maradtál még le semmiről… csak ne legyints, hogy akkor majd jövőre…, hanem kapd a telefont, vagy jelezz nekünk itt, hogy jönnél  Magyarországra őzbakvadászatra, és készülj a nagy élményre! A kényelmesebbek számára is van ötletem…  Július végétől augusztus közepéig van az üzekedés ideje, ami  szintén páratlanul gazdag vadászélményt nyújt. Addig azért el tudod intézni a dolgaidat, szabadságodat… igazam van? Csak már most szólj Gazdinak, hogy elő tudja készíteni számodra a vadászatot!

Megjelent: 1398 alkalommal
sp-module-title
sp-module-title

Névjegy

Talán elcsodálkozol most azon, hogy egy vadászkutya blogot ír… Miért vállalkoztam mégis eme nemes feladatra? A Naturhun munkatársai nap mint nap a vadászatok szervezésén dolgoznak; márpedig a vadászélményeinket feltétlen szeretnénk megörökíteni, sőt megosztani, így egyedül én jöhettem számításba.

Becsületes nevem Fröcsi. A blogírásnál jobban csak a vadászatokat szeretem, ha velem tartasz, megérted majd, hogy miért.

Legolvasottabb cikkek

 • Milyen is a vadászat Magyarországon?
  Milyen is a vadászat Magyarországon? Mielőtt belecsapnék a sűrűjébe, és végleg elmerülnék konkrét vadászélményeinkben, hadd szóljak néhány szót Magyarországról, az itteni vadászatokról, vadászokról, hagyományokról és…
  Lejegyezve 2016. október 20., csütörtök 20:53 Tovább 1861 alkalommal Bővebben
 • Igen, jól látod… egy kutya…
  Igen, jól látod… egy kutya… Talán elcsodálkozol most azon, hogy egy vadászkutya blogot ír… Nos, nem egy mindennapi tevékenység ez egy magamfajta eb számára, ezt…
  Lejegyezve 2016. augusztus 17., szerda 18:40 Tovább 1747 alkalommal Bővebben
 • Figyelem, indul az idény! – Apróvad vadászatok Magyarországon
  Figyelem, indul az idény! – Apróvad vadászatok Magyarországon Imádok a Gazdámmal vadászni minden vadászható vadfajra, de az igazi kedvenceim az apróvad vadászatok most kezdődnek októberben, és egészen január…
  Lejegyezve 2017. október 23., hétfő 13:52 Tovább 1719 alkalommal
Fotóalbum
Fotóalbum
Fotóalbum
Fotóalbum
Fotóalbum

logo

H-2053 Herceghalom
Gesztenyés út 11.
Tel.: +36 23 319 041
Fax: +36 23 319 440 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
www.naturhun.hu
Regisztrációs szám: U-000498
EU adószám: 13221388
Adatkezelési tájékoztató

 

Ahol a vadászat kezdődik...

© 2000 - 2018 Naturhun | Minden jog fenntartva
Honlapkészítés: Illum Marketing Stúdió

 

A weboldal sütiket (cookie) használ. További információ az adatkezelési tájékoztatóban!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom