fbpx
Nyomtatás
2017. május 21., vasárnap 12:32 Írta: Fröcsi

Őzbakvadászat Magyarországon tavasszal

Értékelés:
(1 szavazat)

Zöldellő, illatozó természet, virágban pompázó fák, napsütés, finom szellő, madárcsicsergés… hát kérem, itt a tavasz!!! – és ez még csak a természet, és akkor a lényegről még nem is beszéltem. Mert ha tavasz, akkor őzbakvadászat, és ha őzbakvadászat, akkor irány a mező Gazdival. Még tart az őzbakszezon, de azért egy kis kedvcsinálót összedobtam ide Neked. 


 

Na, nem fogok sokat ugatni, inkább fotókkal illusztrálom, milyen fantasztikusan telik a tavaszunk… Április közepe óta tart az őrület, jönnek a csoportok, mi pedig megállás nélkül csak vadászunk. A vendégek nagyon elégedettek, hálálkodnak is Gazdinak, hogy milyen teli találat a terület, ahová viszi őket, de hát mi mindig nagyszerű helyekre megyünk, úgyhogy ha velünk tartasz, Te sem fogsz csalódni.

A magyarországi őzbakállomány trófea minősége amúgy is világhírű, de az idei év… hát az valami fantasztikus. (Már év elején jósolgatták a tapasztalt vadászok, hogy jó év várható, mivel az idei tél kedvezett az agancsfelrakásnak, de ezt még véletlenül sem mondhatták a szervezők az érdeklődő vendégeknek, Gazdi allergiás a nagy dumára, nem szeret ígérgetni össze-vissza.)

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint ez a néhány teríték fotó a sok közül…

tb oz vadaszat 2017 tavasz 001

tb oz vadaszat 2017 tavasz 002

Az őz Magyarország minden vadászterületén szép számmal előfordul. Minőségben és egyedszám sűrűségben a legjobb populációk az alföldi sík területeken, a Tisza folyótól keletre találhatók.  Ha lehet egy javaslatom, keresd meg  Gazdit, és ő az igényeidnek megfelelő területre fog vinni, nyugodt lehetsz.

Nem maradtál még le semmiről… csak ne legyints, hogy akkor majd jövőre…, hanem kapd a telefont, vagy jelezz nekünk itt, hogy jönnél  Magyarországra őzbakvadászatra, és készülj a nagy élményre! A kényelmesebbek számára is van ötletem…  Július végétől augusztus közepéig van az üzekedés ideje, ami  szintén páratlanul gazdag vadászélményt nyújt. Addig azért el tudod intézni a dolgaidat, szabadságodat… igazam van? Csak már most szólj Gazdinak, hogy elő tudja készíteni számodra a vadászatot!

Megjelent: 7340 alkalommal

Legfrissebbek a szerzőtől: Fröcsi