fbpx

mouse up

2019. szeptember 10., kedd 10:52 Írta: Balogh József

SIKERES MAGYARORSZÁGI VADÁSZAT TIPPEK - Így készülj fel a vadászatodra!

Értékelés:
(2 szavazat)
Képzeld el, hogy már a lefoglalt Magyarországi vadászatod felé utazol!

Ha így van, akkor már biztosan felkerestél minket és részletes segítséget kaptál, hogy az utazásod a legjobban sikerüljön. Elmondtad, hogy mire szeretnél vadászni, mekkora trófeával szeretnél hazatérni, kivel töltöd a vadászatot és milyen programokkal akarod színesíteni az itt tartózkodásodat. Képzeld el, hogy már utazol, és izgatottan várod, hogy felfedezd a magyarországi vadászat összes szépségét!


Még nem foglaltad le a vadászatod? Tedd meg most! --- >


Ezt mi intézzük el Neked:

 

Mi, itt a Naturhunnál arra törekszünk, hogy a vadászatod sikeres legyen és neked a legkevesebbet kelljen ügyintézéssel és a legtöbbet szórakozással töltened belőle!

Ezért a hivatalos iratok kiváltását, a közlekedést, a szállásod és étkezésed valamint kísérő programjaid megszervezését mind ránk bízhatod!

Ha ideérkezel akkor sem hagyunk magadra! Az általunk felkért kísérő szakszemélyzet végig a segítségedre lesz a vadászat során. Legyen az a vadászat közben, a szálláson, vagy a kísérő programok során. Kérhetsz segítséget bármiben, mindezt a saját nyelveden. Igény esetén hivatalos tolmácsot is biztosítunk számodra. Képzeld el, hogy neked csak a vadászattal kell törődnöd!

A trófeáiddal kapcsolatos ügyintézést is átvállaljuk tőled! A hivatalos trófeabírálatot követően általában postán, vagy egyéb, előre megbeszélt módon küldjük meg neked.

Trófeáidat a hivatalos trófeabírálatot követően általában postán, vagy egyéb, előre megbeszélt módon küldjük meg neked.

Persze mindent mi sem tudunk helyetted intézni, de hadd könnyítsük meg azzal a dolgod, hogy adunk egy útmutatót a szükséges és kötelező iratokról, engedélyekről és eszközökről.

 

 

Ezt neked kell intézned:

 

 • Először is, még a szerződés megkötése előtt szükség lesz az adataidra, hiszen több különféle dokumentációra is rá kell vezetni. Ezeket mielőbb küldd meg nekünk!
 • Szükséges, hogy a saját országodban is érvényes vadászati engedéllyel rendelkezz, mert anélkül Magyarországon sem lehet a vadászat megkezdéséhez szükséges vadászati engedélyt kiváltani.
 • Kell, hogy rendelkezzél fegyvertartási engedéllyel is. Ahhoz, hogy a fegyvereidet magaddal tudd hozni a vadászatra, meghívó levelet kapsz a Naturhun Irodától.
 • A magyarországi vadászat során az irataidat tartsd magadnál. Készülj fel, hogy közvetlenül a vadászat megkezdése előtt a magyar hatóságok ellenőrizhetik ezek meglétét, érvényességét. Mivel semmi nem befolyásolhatja a vadászat biztonságát, az alkoholos befolyásoltságot is ellenőrizhetik, ezért kérjük, hogy a vadászat megkezdése előtt ne fogyassz szeszesitalt.
 • Ha nem hoznád a saját fegyveredet, akkor a Naturhun biztosítja neked a vadászat típusához megfelelő fegyvert. Lőszert az általad hozott fegyverhez mi beszerezzük, ehhez azonban előzetesen meg kell adnod a vadászat során használni kívánt fegyver típusát, kaliberét.
 • Ha van saját keresőtávcsöved, illetve a megszokott vadászati felszerelésed, hozd magaddal azt is, hiszen ez is garantálja a vadászat eredményességét.
 • Gondoskodj arról, hogy az évszaknak és a vadászat típusának megfelelő öltözéket hozd magaddal.
 • Az általad elejtett vad fajtája, száma és trófeamérete egy hivatalos lőjegyzéken kerül feltüntetésre a vadászat során. Ezt aláírásoddal hitelesítened kell, mert ez alapján fogjuk elkészíteni az elszámolást.

A különféle vadászati módokat, az egyes vadfajok vadászati idényeit, és hasznos tudnivalókat megtalálod honlapunkon.

Minden vadfaj vadászatához találsz információt a Naturhun weboldalán, így tudatosan készülhetsz a sikeres vadászat lebonyolítására.

 

 

 

Szeretnél felkészülten érkezni a vadászatra, de nem ismered a magyarországi vadászati hagyományokat?

 

Összeszedtünk neked néhány érdekességet és tudnivalót, hogy már az idefelé úton tanulmányozhasd a helyi vadászati kultúrát.

 • Magyarország évszázadok óta az európai nagyvadfajok legkiválóbb egyedeinek közismert, természetes élőhelye. Ezt nemzetközi trófea-ranglisták és világrekord trófeáink bizonyítják.
 • Ha szeretnéd megtisztelni a magyar vadászokat és hagyományaikat, akkor mindenképpen tegyél egy kalapot is a fejedre!
 • Magyarországon az elejtett vad szájába utolsó falatot helyeznek, illetve a kísérő vadász töretet nyújt át az elejtőnek. Nézz utána ennek a hagyománynak is, mielőtt Magyarországra indulsz.
 • Több magyar vadászati kultúra
 • Magyarország hivatalos pénzneme a forint, de több helyen fizethetsz Euroval is.
 • Magyarország fővárosa Budapest. Ha repülőgéppel érkezel, akkor ebben a városban fogsz landolni. Igény esetén transzfert küldünk érted.
 • Budapest folyója a Duna, amely több híd segítségével köti össze a jobb oldalon fekvő Budát a bal parti Pesttel.
 • Budapestet és a főbb városokat autópályák kötik össze, így az egész ország területén kényelmes és gyors a közlekedés.
 • Számtalan vidéki fürdővárosban lazíthatsz a nap azon részében, ami nem vadászattal telik.
 • Hazánkban található Közép-Európa legnagyobb tava, a Balaton, amelynek vize júniustól szeptemberig alkalmas a fürdőzésre.

 

Ha már a leszervezett vadászatod felé az úton olvasod ezt, akkor tudd, hogy nagy szeretettel várunk!

Ha még csak tervezed a vadászatot, akkor reméljük, hogy a Naturhunt fogod megbízni az utad leszervezésével! Töltsd ki az ajánlatkérő űrlapunkat, és Neked is segítünk, hogy az álom-vadászatod valósággá váljon!

 

Várunk szeretettel Magyarországra, a legjobb vadászterületekkel, és több mint 20 év szakmai tapasztalattal.

 


Van még kérdésed? Írj nekünk, vagy hívj fel telefonon: +36 23 319 440!>>>


 

Vadászüdvözlettel: Balogh Józsi

Megjelent: 1009 alkalommal
sp-module-title
sp-module-title

Névjegy

Balogh József vagyok, a NATURHUN Kft. tulajdonosa.

A Naturhun munkatársaival együtt napi szinten vadászatokat szervezünk, igyekszünk felejtethetetlen vadászélményeket szerezni ügyfeleinknek.

Ebben a blogban a legnagyobb élményeinket osztom meg Önnel, illetve több mint 20 év tapasztalatával mögöttem tanácsokat, tippeket is adok vadászathoz.

Tartson velem, ha Önnek is a vadászat a szenvedélye, mint nekem!

facan folap 400x275px
jozsi folap2 400x280
vadkacsa02 400x280
muflon
gimszarvas rudli 400x280

logo

H-2053 Herceghalom
Gesztenyés út 11.
Tel.: +36 23 319 041
Fax: +36 23 319 440 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
www.naturhun.hu
Regisztrációs szám: U-000498
EU adószám: 13221388
Adatkezelési tájékoztató

 

Ahol a vadászat kezdődik...

© 2000 - Naturhun | Minden jog fenntartva

 

A weboldal sütiket (cookie) használ. További információ az adatkezelési tájékoztatóban!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom