Te is csalódtál már rosszul szervezett vadászat miatt? – Nálunk a vadászatod így lesz tökéletes!

2020. febr 12. | Vadászati tippek

Amikor rákeresel egy szolgáltatásra az interneten, – legyen az akár a vadászatod megszervezése – számos különféle hirdetés tárul a szemed elé. Ezek közül első ránézésre nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Talán nem is tudsz odafigyelni az apró részletekre!

Egyáltalán mire is kell figyelni, hogy ne legyen a végén az egész egy nagy csalódás?

A vadászatokon – különösen, ha egy másik országban vadászunk – számos tényező befolyásolhatja, hogy mennyire érezzük jól magunkat. Mivel a Naturhun Vadászatszervező Iroda már több ezer vadászaton van túl, és nemcsak utazásokat szervezünk, hanem magunk is vadászunk, ezért ismerjük a buktatókat, így fel is tudunk készülni rá.

Mi sikerülhet félre, és hogyan oldjuk meg? Ebben segítünk most neked néhány ingyenes tippel!

Mire figyelj tehát, ha nem szeretnél csalódni a Magyarországi vadászatod során?

Ha esik az eső, nincs vadászat?

Bizonyára Te is tapasztaltad már, hogy rossz az időjárás a leggondosabban szervezett vadászatot is el tudja rontani. Az esőben nem úgy mozog a vad és a ködben a vadász is nagyobb eséllyel hibázik. Azt szoktuk mondani, hogy „az időjárást a vadász hozza magával…”! Bármennyire is szeretnénk, ezt mi sem tudjuk befolyásolni.

Arra azonban felkészültünk, hogyha a lefoglalt vadászat helyszínén éppen nem megfelelőek az időjárási viszonyok, akkor milyen alternatív lehetőségeket kínáljunk.

Ha folyton esik, vagy napokig köd van, akkor sincs minden veszve!

  • Például:
    Meghosszabbítjuk a vadászatra szánt napokat, ha ez neked is megfelel.
    Ha lehetőség van rá, akkor elviszünk másik vadászterületre, ahol épp akkor kedvezőbbek az időjárási körülmények.
  • Felajánlunk a vadászat pótlására egy másik időpontot!

A célunk, hogy a vadászútjainkról mindenki elégedetten távozzon, ezért akkor is igyekszünk segíteni, ha olyan esemény gátolja az erdőjárást, mint az esős, ködös idő.

Amilyen a hivatásos vadászod, olyan a vadászatod!

A vadászat minőségét a legjobban a hivatásos vadász útmutatásai, az ő terep- és vadismerete, tapasztalata, ügyessége befolyásolja, ezért fontos, hogy felkészült legyen.

Ha velünk foglalsz vadászatot, akkor biztos lehetsz benne, hogy a legjobb szakemberek fognak Téged kísérni! Miért?

Mert személyesen ismerjük azokat a hivatásos vadászokat, akikre a vendégeinket bízzuk, mivel mi nemcsak utazásokat szervezünk, hanem magunk is vadászunk.

Számos órát töltünk terepen, ezért mi jó rálátással rendelkezünk a legjobb vadászati lehetőségekre és bizalommal tudjuk ajánlani azokat a hivatásos vadászokat, akikkel a legjobban tudunk együtt dolgozni, és akik a legsikeresebb vadászatokat vezetik.

A naprakész terepismeret elengedhetetlen részükről, hiszen egy erdővágás, vagy bármilyen jelentősebb változás a vad élőhelyi adottságaiban bármikor előfordulhat! Hiába jó a vadállomány, ha a hivatásos vadász nem jól irányít, akkor nem biztos, hogy sikeres lesz a vadászat.

Ezért mi a vadászatszervezés során figyelembe vesszük a hivatásos vadász személyét, a környezetben végbement változásokat is, hogy a minden szempontból legmegfelelőbb vadászterületre irányítsunk Téged!

Szabad a gazda, mehet a vadászat?

Nem hiszünk abban, hogy azok a vadászatok, amelyek nem személyre szabottak jól sikerülhetnek. Ezért amikor jön egy ajánlatkérés, figyelembe vesszük az érdeklődőnk kívánságait, és eszerint ajánlunk neki vadászatot.

Figyelembe vesszük a terep adottságait, a vendég preferenciáit, mert hiszünk abban, hogy úgy kerülhetjük el a csalódásokat, ha személyre szabott megoldást kínálunk a vadászoknak.

A területeket ismerjük, az érdeklődőink igényeit igyekszünk minél alaposabban megismerni, és csak ezek után teszünk ajánlatot.

Mit nyújtunk a vadászat megszervezésén kívül?

  • Odafigyelünk arra, hogy a hivatalos irataid a megfelelő időben elkészüljenek, illetve tájékoztatást kapsz arról, hogy mit hozz magaddal a vadászutadra!
  • A vadászat mellé érdekes kísérő programokat szervezünk Neked!
  • A kívánságaidnak megfelelő szállást foglaljuk le Neked!
  • Megszervezzük a reptéri transzfert, és a tolmácsot is igény szerint!
  • Ha kísérőt hozol magaddal, róla, az ő szórakozásáról és pihenéséről is gondoskodunk.
  • A trófeáidra fokozott figyelmet fordítunk, és a hivatalos trófeabírálat után hamarosan kézbe veheted őket!

A vadászatok legnagyobb kockázata a bizonytalanság, egy új terület felfedezése és az időjárás.

Azonban, ha olyan vadászati iroda intézi az utad, aki nemcsak utazást szervez, de ismeri a terepet, a vadászokat és a jó lehetőségeket, akkor a sikertelen vadászat kockázata minimálisra csökkenthető.

Mi is vadászok vagyunk, ezért tudjuk mitől lesz jó a vadászat!


Foglald le a vadászatod velünk! —>


Keress minket a FacebookonYouTube-on és Instagram oldalunkon!

Vadászbarátsággal:
Balogh József

Friss bejegyzések

A Naturhun munkatársai nap mint nap a vadászatok szervezésén dolgoznak; vendégeinkkel, vadászterületekkel egyeztetnek, egyik pillanatban még az irodában sürögnek-forognak, a másikban pedig már ülnek az autóba, és indulnak ki területre. Márpedig a vadászélményeinket feltétlen szeretnénk megörökíteni, sőt megosztani.

A blogírásnál jobban csak a vadászatokat szeretem, ha velem tartasz, megérted majd, hogy miért.

Balogh József