fbpx

mouse up

Egyéb szolgáltatásaink

Szállás, ellátás

Szállás, ellátás

Különböző szálláshelyeket kínálunk vendégeink számára. A legtöbb vadásztársaság és erdőgazdaság rendelkezik vadászházzal, melyek osztályba sorolása a luxus kategóriájú vadászkastélyoktól a másodosztályú házakig terjed. A vadászházak különböző termeiben fogadások, üzleti megbeszélések lebonyolítására is lehetőség van.

Azokon a vadászterületeken, ahol nincs vadászház, vendégeinket igényeiknek megfelelően panziókban, illetve szállodákban tudjuk elhelyezni. A vadászházak, panziók elsősorban házias jellegű ételeket kínálnak, s a vadászok ízlésének megfelelően szívesen elkészítik az elejtett vadat is.

Transzfer, szállítás

Repülőgéppel érkező vendégeink számára transzfert biztosítunk a repülőtér és a vadászterület között. A csoport létszámának illetve a vendégek kérésének megfelelően kényelmes, légkondicionált minibuszokkal vagy bérautóval szállítjuk vadászainkat.

A vadászterületen különféle szállítóeszközök – lovaskocsi, lovasszán, terepjáró, traktor – közül választhatnak a vendégek. Egy sikeres vadászat után vállaljuk a trófea kiszállítását, megkímélve vendégeinket a vámon való várakozástól, s hogy vendégeinknek valóban csak a vadászélmény jusson.

Amennyiben nem szeretnék saját vadászfegyverüket magukkal hozni, úgy sörétes vagy golyóspuskát kölcsönzünk annak megfelelően, hogy apró vagy nagyvadra szeretne vadászni.

Transzfer, szállítás

Tolmács

A nyelvi nehézségek leküzdésére kérés szerint tolmácsot biztosítunk, aki a vendégeket a repülőtéren fogadja és kíséri le területre. A kísérővadászok általában német vadászati szakszavakat ismerik. A tolmács segít a vadászterület és a külföldi vendégek kommunikációjában, az esetleges félreértések elkerülésében.
Egy vadászat programja

Egy vadászat programja

A vadászterületre való érkezés után találkoznak a vendégek a vadásztársaság vagy erdészet vezetőjével, képviselőjével. A programegyeztetés után akár már lehet is indulni a vadászatra. A vendégeket magyar kísérővadászok, ill. kívánság szerint tolmács is kíséri.

A vadászat befejeztével, mikor az összes lőtt vadat behozzák, a vadászok, zöld gallyakkal körberakott terítéket készítenek, tüzet gyújtanak és ünnepélyesen jelentik az elesett vadak számát, jellemzőit. 

Egyéb programlehetőségek

Amikor vendégeink éppen nem vadásznak, számos lehetőség kínálkozik a szabadidő hasznos eltöltésére:

  • A vadásztatot kulturális programokkal is ki lehet egészíteni: a közeli települések nevezetességeinek megtekintésére rövid túrákat szervezünk a vadászoknak, melyekre családjaik is elkísérhetik őket.
  • Magyarország híres a gyógyvizeiről. Több vadászterület is közel fekszik a gyógyfürdőkhöz, melyek lehetőséget nyújtanak a vadásznak, hogy átfázott végtagjait felmelegítse és megpihentesse.
  • Lovas és folklór programok alkalmával vendégeink megismerkedhetnek hagyományainkkal, a magyar konyha remekeivel, s még lovaglásra is nyílik alkalom.
  • Aki először jár Magyarországon, nem hagyhatja ki a magyar főváros, Budapest nevezetességeinek megtekintését és a hajókázást a Dunán, hazánk legnagyobb folyóján.
  • Abban az esetben, ha a Balaton közelében vadásznak, fürdőzhetnek Közép-Európa legnagyobb tavában, megismerkedhetnek a Badacsonyi borvidékkel.
Vadászati hírlevél feliratkozás
Vadászati hírlevél feliratkozás

Kérje hírlevelünket!

ALT Akt kin. Fajok Blokk 001
ALT Akt kin. Fajok Blokk 001

Továbbra is várjuk Partnereink felajánlásait!

Honlapunk megújulásával egyszerűbbé vált a felajánlások elküldése is.

Online is várjuk vadászterületek, vadásztársaságok, erdőgazdaságok ajánlatait, amit külföldi vendégeink számára tovább tudunk kínálni. Tájékoztasson bennünket folyamatosan a lehetőségekről, küldje el egy kattintással az éppen aktuális vadászati lehetőségeket!

érdekel

Blog -  hírek és tippek

 

A Naturhun munkatársai nap mint nap a vadászatok szervezésén dolgoznak;
vendégeinkkel, vadászterületekkel egyeztetnek, egyik pillanatban még az irodában sürögnek-forognak, a másikban pedig már ülnek az autóba,
és indulnak ki területre. Márpedig a vadászélményeinket feltétlen szeretnénk megörökíteni, sőt megosztani. 
A blogírásnál jobban csak a vadászatokat szeretem, ha velem tartasz, megérted majd, hogy miért. 
Balogh József

 

tovább

 

 

sp-module-title
sp-module-title

Blog - hírek és tippek

 

 A Naturhun munkatársai nap mint nap a vadászatok szervezésén dolgoznak;
vendégeinkkel, vadászterületekkel egyeztetnek, egyik pillanatban még az irodában sürögnek-forognak, a másikban pedig már ülnek az autóba,
és indulnak ki területre. Márpedig a vadászélményeinket feltétlen szeretnénk megörökíteni, sőt megosztani.
A blogírásnál jobban csak a vadászatokat szeretem, ha velem tartasz, megérted majd, hogy miért.
Balogh József

 

tovább

 

 

facan folap 400x275px
jozsi folap2 400x280
vadkacsa02 400x280
muflon
gimszarvas rudli 400x280

logo

H-2053 Herceghalom
Gesztenyés út 11.
Tel.: +36 23 319 041
Fax: +36 23 319 440 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
www.naturhun.hu
Regisztrációs szám: U-000498
EU adószám: 13221388
Adatkezelési tájékoztató

 

Ahol a vadászat kezdődik...

© 2000 - Naturhun | Minden jog fenntartva

 

A weboldal sütiket (cookie) használ. További információ az adatkezelési tájékoztatóban!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom