Egyéb szolgáltatások

szállás, ellátás

Szállás, ellátás

Különböző szálláshelyeket kínálunk vendégeink számára. A legtöbb vadásztársaság és erdőgazdaság rendelkezik vadászházzal, melyek osztályba sorolása a luxus kategóriájú vadászkastélyoktól a másodosztályú házakig terjed. A vadászházak különböző termeiben fogadások, üzleti megbeszélések lebonyolítására is lehetőség van.

Azokon a vadászterületeken, ahol nincs vadászház, vendégeinket igényeiknek megfelelően panziókban, illetve szállodákban tudjuk elhelyezni. A vadászházak, panziók elsősorban házias jellegű ételeket kínálnak, s a vadászok ízlésének megfelelően szívesen elkészítik az elejtett vadat is.

Transzfer, szállítás

Repülőgéppel érkező vendégeink számára transzfert biztosítunk a repülőtér és a vadászterület között. A csoport létszámának illetve a vendégek kérésének megfelelően kényelmes, légkondicionált minibuszokkal vagy bérautóval szállítjuk vadászainkat.

A vadászterületen különféle szállítóeszközök – lovaskocsi, lovasszán, terepjáró, traktor – közül választhatnak a vendégek. Egy sikeres vadászat után vállaljuk a trófea kiszállítását, megkímélve vendégeinket a vámon való várakozástól, s hogy vendégeinknek valóban csak a vadászélmény jusson.

Amennyiben nem szeretnék saját vadászfegyverüket magukkal hozni, úgy sörétes vagy golyóspuskát kölcsönzünk annak megfelelően, hogy apró vagy nagyvadra szeretne vadászni.

transzfer, tolmács

Tolmács

A nyelvi nehézségek leküzdésére kérés szerint tolmácsot biztosítunk, aki a vendégeket a repülőtéren fogadja és kíséri le területre. A kísérővadászok általában német vadászati szakszavakat ismerik. A tolmács segít a vadászterület és a külföldi vendégek kommunikációjában, az esetleges félreértések elkerülésében.

egy vadászat programja

Egy vadászat programja

A vadászterületre való érkezés után találkoznak a vendégek a vadásztársaság vagy erdészet vezetőjével, képviselőjével. A programegyeztetés után akár már lehet is indulni a vadászatra. A vendégeket magyar kísérővadászok, ill. kívánság szerint tolmács is kíséri.

A vadászat befejeztével, mikor az összes lőtt vadat behozzák, a vadászok, zöld gallyakkal körberakott terítéket készítenek, tüzet gyújtanak és ünnepélyesen jelentik az elesett vadak számát, jellemzőit.

Egyéb programlehetőségek

Amikor vendégeink éppen nem vadásznak, számos lehetőség kínálkozik a szabadidő hasznos eltöltésére:

  • A vadásztatot kulturális programokkal is ki lehet egészíteni: a közeli települések nevezetességeinek megtekintésére rövid túrákat szervezünk a vadászoknak, melyekre családjaik is elkísérhetik őket.
  • Magyarország híres a gyógyvizeiről. Több vadászterület is közel fekszik a gyógyfürdőkhöz, melyek lehetőséget nyújtanak a vadásznak, hogy átfázott végtagjait felmelegítse és megpihentesse.
  • Lovas és folklór programok alkalmával vendégeink megismerkedhetnek hagyományainkkal, a magyar konyha remekeivel, s még lovaglásra is nyílik alkalom.
  • Aki először jár Magyarországon, nem hagyhatja ki a magyar főváros, Budapest nevezetességeinek megtekintését és a hajókázást a Dunán, hazánk legnagyobb folyóján.
  • Abban az esetben, ha a Balaton közelében vadásznak, fürdőzhetnek Közép-Európa legnagyobb tavában, megismerkedhetnek a Badacsonyi borvidékkel.

Várjuk partnereink felajánlásait!

Online is várjuk vadászterületek, vadásztársaságok erdőgazdaságok ajánlatait, amit küldöldi vendégeink számára tovább tudunk kínálni.
Tájékoztasson bennünket folyamatosan a lehetőségekről, küldje el egy kattintással az éppen aktuális vadászati lehetőségeket!

Blog

Hírek és tippek

A Naturhun munkatársai nap mint nap a vadászatok szervezésén dolgoznak; vendégeinkkel, vadászterületekkel egyeztetnek, egyik pillanatban még az irodában sürögnek-forognak, a másikban pedig már ülnek az autóba, és indulnak ki területre. Márpedig a vadászélményeinket feltétlen szeretnénk megörökíteni, sőt megosztani.

A blogírásnál jobban csak a vadászatokat szeretem, ha velem tartasz, megérted majd, hogy miért.

 

Balogh József

Az őzagancsok alakulása az időjárás és a rendelkezésre álló táplálék függvényében

„Az őzagancsot a legeredetibb, a legváltozatosabb, legfinomabb trófeának tartom. Egyikük sem hasonlít a másikra, önálló egyéniség mind, értékes emléktárgy.” –írja Széchenyi Zsigmond az egykori világutazó magyar vadász.Hazánkban a vadászható fajok közül vadászati...

A vadászatszervezés egy szakma! Ne dőlj be az olcsó ígéreteknek!

Te is tisztában vagy azzal, hogy rohanó világban élünk. Internetről, a médiából folyamatosan ezt hallod. Tudod, hogy nem lazíthatsz, mert lemaradsz, kimaradsz, veszteség fog érni másokkal szemben. Nincs ez másképp a vadászatban sem. Manapság már gyakran találkozni...

Te is csalódtál már rosszul szervezett vadászat miatt? – Nálunk a vadászatod így lesz tökéletes!

Amikor rákeresel egy szolgáltatásra az interneten, – legyen az akár a vadászatod megszervezése - számos különféle hirdetés tárul a szemed elé. Ezek közül első ránézésre nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Talán nem is tudsz odafigyelni az apró részletekre!...

SIKERES MAGYARORSZÁGI VADÁSZAT TIPPEK – Így készülj fel a vadászatodra!

Így készülj fel a vadászatodra! Képzeld el, hogy már a lefoglalt Magyarországi vadászatod felé utazol!Ha így van, akkor már biztosan felkerestél minket és részletes segítséget kaptál, hogy az utazásod a legjobban sikerüljön. Elmondtad, hogy mire szeretnél vadászni,...