mouse up

Apróvad

Mezei nyúl

Nyúl

A mezei nyúl egész Európában elterjedt vadfaj, csak azokról a területekről hiányzik, ahol nyáron sem olvad el a hó, illetve ahonnan egészségügyi problémák miatt kipusztult. Magyarországon mindenütt megtalálható, de igazi otthonterületeit az Alföldön találjuk meg.

Fácán

Fácán

Az elmúlt évszázadokban és évtizedekben a fácánnak számos alfaját telepítették, illetve vonták tenyésztésbe Magyarországon, ezek egymással kereszteződtek, így jött létre egy hibrid, amit „vadászfácán”-nak nevezünk. Hazánkban ősszel kedvelt társasvadászat a fácánvadászat.

Vizivad

Vadkacsa

Hazánk rendkívül kedvező adottságaival a vízi vad vadászatot kedvelők paradicsomának számít. Récefélékből a tőkés-, a csörgő- és a kerceréce vadászható. Szeptembertől a húzáson történő vadászat kiegészíthető a vízre beszállt récék, valamint a szárcsa napközben történő vadászatával.

Gerle

Gerle

Nyáron egyre nagyobb népszerűségnek örvend a galambvadászat, mely kiváló lőgyakorlat minden vadásznak. A gerle eredeti elterjedési területe Kis-Ázsiától kiindulva Közép-Ázsia, Indián keresztül Hátsó-Indiáig terjed. Terjeszkedése e században kezdődött, ami hamarosan robbanásszerűvé vált.

Fotóalbum
Fotóalbum
Fotóalbum
Fotóalbum
Fotóalbum

logo

H-2053 Herceghalom
Gesztenyés út 11.
Tel.: +36 23 319 041
Fax: +36 23 319 440 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
www.naturhun.hu
Regisztrációs szám: U-000498
EU adószám: 13221388
Adatvédelmi nyilatkozat

 

Ahol a vadászat kezdődik...

© 2000 - 2017 Naturhun | Minden jog fenntartva
Honlapkészítés: Illum Marketing Stúdió