fbpx

mouse up

2017. szeptember 16., szombat 15:51 Írta: Fröcsi

Véget ért a nyári őzbakvadászat Magyarországon

Értékelés:
(1 szavazat)

Miközben hatalmas izgalommal várjuk a szarvasbőgést, szívesen osztom meg véleményem veletek, hogyan zajlott a nyári őzbakvadászat nálunk. Annyit elöljáróban, hogy az idén igazán megmutatta magát a nyár, szaharai forrósággal fogadta vendégeinket. Általában augusztus elejétől tervezzük a vadászatokat, mégis mindig van, aki már július végén megérkezik. Még meg kell kérdezzem a gazdám, ő mit gondol erről, de akármi is a magyarázat, elmondhatom, az üzekedés időben elkezdődött, szinte minden vendég meglőtte a kívánt őzbakját, dacára a kánikulának.

1708 ozbaktrofea1

1708 ozbaktrofea2


Szíves figyelmetekbe ajánlom továbbra is facebook oldalunkat, valamint a honlapunkat, ahol mint tavasszal, most is ízelítőt kaphattok a vendégeink által elejtett őzbakok trófeáiról. Szeretném, ha minél többen csatlakoznátok azokhoz a vendégekhez, akik ezt az időszakot választják majd szenvedélyük hódolásának.

1708 ozbaktrofea3

1708 ozbaktrofea4


Visszatérve az üzekedésre, július utolsó harmadában már egyre több hivatásos vadász jelezte, hogy az üzekedés elkezdődött. Meg is jöttek az első vendégek, akik eredményes napokat tudhattak maguk mögött. Augusztus elején is tovább folytatódott ez a tendencia, a kollégák egyre szállították az elégedett vendégek által elkészített képeket, a szabályostól, az egészen érdekes trófeák egész hadáig. A kísérővadászok hozzáértésének hála, számos örömteli pillanatot okoztak vadászainknak, őzhívással teljessé téve az élményt. Napközben wellness szállodáink, kellemes, hűvös környezettel, finom ételekkel várták a vadászt, aki izgatottan várta a következő kimenetelt.

1708 ozbaktrofea5

1708 ozbaktrofea6


Ha javasolhatom kedves Olvasó, időben jelentkezz be a jövő évi vadászatra, mert a sikeres és eredményes vadászat pontos, precíz tervezést kíván. Gazdám és munkatársai továbbra is várják kérdéseid, szívesen mesélnek arról, hogyan lehetsz részese ennek a csodálatos nyári élménynek. 

Megjelent: 5518 alkalommal
sp-module-title
sp-module-title

Névjegy

Balogh József vagyok, a NATURHUN Kft. tulajdonosa.

A Naturhun munkatársaival együtt napi szinten vadászatokat szervezünk, igyekszünk felejtethetetlen vadászélményeket szerezni ügyfeleinknek.

Ebben a blogban a legnagyobb élményeinket osztom meg Önnel, illetve több mint 20 év tapasztalatával mögöttem tanácsokat, tippeket is adok vadászathoz.

Tartson velem, ha Önnek is a vadászat a szenvedélye, mint nekem!

facan folap 400x275px
jozsi folap2 400x280
vadkacsa02 400x280
muflon
gimszarvas rudli 400x280

logo

H-2053 Herceghalom
Gesztenyés út 11.
Tel.: +36 23 319 041
Fax: +36 23 319 440 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
www.naturhun.hu
Regisztrációs szám: U-000498
EU adószám: 13221388
Adatkezelési tájékoztató

 

Ahol a vadászat kezdődik...

© 2000 - Naturhun | Minden jog fenntartva

 

A weboldal sütiket (cookie) használ. További információ az adatkezelési tájékoztatóban!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom