Naturhun logo - Vadászat Magyarországon

 

head tel img Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. naturhun instagram link naturhun youtube link naturhun facebook link

mouse up

2017. szeptember 16., szombat 15:51 Írta: Fröcsi

Véget ért a nyári őzbakvadászat Magyarországon

Értékelés:
(1 szavazat)

Miközben hatalmas izgalommal várjuk a szarvasbőgést, szívesen osztom meg véleményem veletek, hogyan zajlott a nyári őzbakvadászat nálunk. Annyit elöljáróban, hogy az idén igazán megmutatta magát a nyár, szaharai forrósággal fogadta vendégeinket. Általában augusztus elejétől tervezzük a vadászatokat, mégis mindig van, aki már július végén megérkezik. Még meg kell kérdezzem a gazdám, ő mit gondol erről, de akármi is a magyarázat, elmondhatom, az üzekedés időben elkezdődött, szinte minden vendég meglőtte a kívánt őzbakját, dacára a kánikulának.

1708 ozbaktrofea1

1708 ozbaktrofea2


Szíves figyelmetekbe ajánlom továbbra is facebook oldalunkat, valamint a honlapunkat, ahol mint tavasszal, most is ízelítőt kaphattok a vendégeink által elejtett őzbakok trófeáiról. Szeretném, ha minél többen csatlakoznátok azokhoz a vendégekhez, akik ezt az időszakot választják majd szenvedélyük hódolásának.

1708 ozbaktrofea3

1708 ozbaktrofea4


Visszatérve az üzekedésre, július utolsó harmadában már egyre több hivatásos vadász jelezte, hogy az üzekedés elkezdődött. Meg is jöttek az első vendégek, akik eredményes napokat tudhattak maguk mögött. Augusztus elején is tovább folytatódott ez a tendencia, a kollégák egyre szállították az elégedett vendégek által elkészített képeket, a szabályostól, az egészen érdekes trófeák egész hadáig. A kísérővadászok hozzáértésének hála, számos örömteli pillanatot okoztak vadászainknak, őzhívással teljessé téve az élményt. Napközben wellness szállodáink, kellemes, hűvös környezettel, finom ételekkel várták a vadászt, aki izgatottan várta a következő kimenetelt.

1708 ozbaktrofea5

1708 ozbaktrofea6


Ha javasolhatom kedves Olvasó, időben jelentkezz be a jövő évi vadászatra, mert a sikeres és eredményes vadászat pontos, precíz tervezést kíván. Gazdám és munkatársai továbbra is várják kérdéseid, szívesen mesélnek arról, hogyan lehetsz részese ennek a csodálatos nyári élménynek. 

Megjelent: 637 alkalommal
sp-module-title
sp-module-title

Névjegy

Talán elcsodálkozol most azon, hogy egy vadászkutya blogot ír… Miért vállalkoztam mégis eme nemes feladatra? A Naturhun munkatársai nap mint nap a vadászatok szervezésén dolgoznak; márpedig a vadászélményeinket feltétlen szeretnénk megörökíteni, sőt megosztani, így egyedül én jöhettem számításba.

Becsületes nevem Fröcsi. A blogírásnál jobban csak a vadászatokat szeretem, ha velem tartasz, megérted majd, hogy miért.

Legolvasottabb cikkek

 • Milyen is a vadászat Magyarországon?
  Milyen is a vadászat Magyarországon? Mielőtt belecsapnék a sűrűjébe, és végleg elmerülnék konkrét vadászélményeinkben, hadd szóljak néhány szót Magyarországról, az itteni vadászatokról, vadászokról, hagyományokról és…
  Lejegyezve 2016. október 20., csütörtök 20:53 Tovább 1861 alkalommal Bővebben
 • Igen, jól látod… egy kutya…
  Igen, jól látod… egy kutya… Talán elcsodálkozol most azon, hogy egy vadászkutya blogot ír… Nos, nem egy mindennapi tevékenység ez egy magamfajta eb számára, ezt…
  Lejegyezve 2016. augusztus 17., szerda 18:40 Tovább 1747 alkalommal Bővebben
 • Figyelem, indul az idény! – Apróvad vadászatok Magyarországon
  Figyelem, indul az idény! – Apróvad vadászatok Magyarországon Imádok a Gazdámmal vadászni minden vadászható vadfajra, de az igazi kedvenceim az apróvad vadászatok most kezdődnek októberben, és egészen január…
  Lejegyezve 2017. október 23., hétfő 13:52 Tovább 1719 alkalommal
Fotóalbum
Fotóalbum
Fotóalbum
Fotóalbum
Fotóalbum

logo

H-2053 Herceghalom
Gesztenyés út 11.
Tel.: +36 23 319 041
Fax: +36 23 319 440 
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
www.naturhun.hu
Regisztrációs szám: U-000498
EU adószám: 13221388
Adatkezelési tájékoztató

 

Ahol a vadászat kezdődik...

© 2000 - 2018 Naturhun | Minden jog fenntartva
Honlapkészítés: Illum Marketing Stúdió

 

A weboldal sütiket (cookie) használ. További információ az adatkezelési tájékoztatóban!
Adatkezelési tájékoztató Elfogadom