Miért minket válasszon?

A vadászvilágban napjainkban óriási, szinte már követhetetlen a kínálat a vadászatszervező cégek egymásra licitáló, kecsegtető reklámjaiban. Cégünk kivívott jó hírneve miatt valójában nincs szükségünk harsány reklámokra, ehelyett viszont szakszerűen megszervezzük a vadászatokat, és olyan fontos információkkal látjuk el Kedves Vendégeinket, amelyek szolgáltatásként nyújtanak segítséget vadászútjaik tervezéséhez. Fontos dolog ez, hiszen a kalandos körülmények között zsákmányolt kiváló trófeák egy egész vadászéletre szóló emlékek maradnak, amelyekről később baráti körben mesélni lehet, amiért aztán egyáltalán nem mellékesek elejtésük körülményei. A sikerorientált élményszerzést – mai rohanó világunk sajnálatosan szűkre szabott időkorlátaival – azonban csalódások nélkül nem lehet már csupán csak a forgandó vadászszerencsére bízni. A Naturhun egyfelől az Ön igényeinek legmegfelelőbb helyszín kiválasztásához, másfelől a teljes utazás megtervezéséhez ajánlja segítségét.

Miért éppen Magyarország?

Azért, mert:

  • A Kárpát-medence sajátos klímájával, flórájával és faunájával évszázadok óta az európai nagyvadfajok legkiválóbb egyedeinek a közismert, természetes élőhelye. Bizonyítják mindezeket világrekordjaink, és a nemzetközi trófea-ranglistákon kivívott rangos helyezéseink is. Természetesen mély hagyománytisztelettel, féltő gondossággal vigyázunk is erre a kincsre, és a nemzetközileg is elismert szakszerű vadgazdálkodásunk biztosítja mindezek garanciáit. A hírnév pedig kötelez, ezért a vadászathoz kapcsolódó szolgáltatásaink, a vadászati kultúránk, a hagyományos vendégszeretetünk elismerten magas színvonalú.
  • Magyarországon a legszigorúbban tiltott és üldözendő bűncselekmény – a világ más tájain sajnálatosan terjedő – minden a természetet és a vadászetikát megcsúfoló mesterséges trófeamanipuláció.
  • Az elmúlt évtizedek fejlesztéseinek eredményeképpen a vadászterületek túlnyomó része autópályákon könnyen és gyorsan megközelíthető, sőt – talán kevesek számára ismert, de – hazánkban körülbelül nyolcvan repülőtér áll rendelkezésre a magángéppel érkezők fogadására. (Ezek közül a legtöbb ideiglenes nem hivatalos leszállóhely besorolású.)
    Termál- és gyógyvíz adottságait tekintve Magyarország első helyen áll Európában.
    Az erre épülő, évek óta országszerte zajló turisztikai fejlesztéseknek köszönhetően egyre több jó minőségű, magas színvonalú szálláshely közül választhatnak az idelátogatók.

Miért éppen a Naturhun?

Azért, mert:

Teljes mértékben vadászvendégeink speciális igényei szerint tudunk korrekt ajánlatokat tenni
…szemben például a különböző helyi területekkel, amelyek csak a saját lehetőségeik korlátain belül tehetnek ajánlatot.

Kiváló hely- és vadállomány-ismerettel rendelkezünk
Személyes kapcsolatban állunk a vadászterületek kísérő hivatásos vadászaival és naprakészen követhetjük a vadászterületek vadállományainak esetleges időszaki, minőségi és mennyiségi változásait, amely a vadászvendégeink érdekeit szolgálja.

Munkatársaink hivatásuk iránt mélységesen elkötelezettek
…munkájuk egyben a szabadidős szenvedélyük is, több évtizedes szervezési tapasztalattal rendelkeznek, melynek eredménye a szükséges, magas szintű tudás és szakértelem.

Vendégeink kényelmét szolgáljuk
…azzal, hogy elvégezzük a szükséges engedélyek beszerzését, adminisztrációt az indulástól a szállásfoglalásig, a trófeák kikészítését, a transzfert, a gondos csomagolást és akár a házhozszállítást is. Ezzel vendégeink rengeteg időt és energiát takaríthatnak meg, hiszen az olykor bosszantó momentumok nem rabolják el a drága időt az önfeledt szórakozás örömeitől és az élményszerzéstől. Mindehhez garantáljuk a legjobb ár- és értékarányokat.

Garantálni tudjuk a teljes körű jogbiztonságot
…mert vendégeink nem „akárkikkel”, hanem egy erre a célra szakosodott, hivatalosan bejegyzett, jó nevű céggel köthetnek szerződést. Vendégeinkkel anyanyelvükön kommunikálunk, és pontosan ismerve a helyi sajátosságokat, bármilyen esetleges panasz esetén azonnal és közvetlenül intézkedünk.

Utoljára, de nem utolsó sorban a pénzügyi korrektség mellett alapelvünk a szükséges diszkréció is.

Keresse irodánkat, ahol kérdéseire minden részletre kiterjedő, korrekt választ kap!

Várjuk partnereink felajánlásait!

Online is várjuk vadászterületek, vadásztársaságok erdőgazdaságok ajánlatait, amit küldöldi vendégeink számára tovább tudunk kínálni.
Tájékoztasson bennünket folyamatosan a lehetőségekről, küldje el egy kattintással az éppen aktuális vadászati lehetőségeket!

Blog

Hírek és tippek

A Naturhun munkatársai nap mint nap a vadászatok szervezésén dolgoznak; vendégeinkkel, vadászterületekkel egyeztetnek, egyik pillanatban még az irodában sürögnek-forognak, a másikban pedig már ülnek az autóba, és indulnak ki területre. Márpedig a vadászélményeinket feltétlen szeretnénk megörökíteni, sőt megosztani.

A blogírásnál jobban csak a vadászatokat szeretem, ha velem tartasz, megérted majd, hogy miért.

 

Balogh József

Az őzagancsok alakulása az időjárás és a rendelkezésre álló táplálék függvényében

„Az őzagancsot a legeredetibb, a legváltozatosabb, legfinomabb trófeának tartom. Egyikük sem hasonlít a másikra, önálló egyéniség mind, értékes emléktárgy.” –írja Széchenyi Zsigmond az egykori világutazó magyar vadász.Hazánkban a vadászható fajok közül vadászati...

A vadászatszervezés egy szakma! Ne dőlj be az olcsó ígéreteknek!

Te is tisztában vagy azzal, hogy rohanó világban élünk. Internetről, a médiából folyamatosan ezt hallod. Tudod, hogy nem lazíthatsz, mert lemaradsz, kimaradsz, veszteség fog érni másokkal szemben. Nincs ez másképp a vadászatban sem. Manapság már gyakran találkozni...

Te is csalódtál már rosszul szervezett vadászat miatt? – Nálunk a vadászatod így lesz tökéletes!

Amikor rákeresel egy szolgáltatásra az interneten, – legyen az akár a vadászatod megszervezése - számos különféle hirdetés tárul a szemed elé. Ezek közül első ránézésre nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Talán nem is tudsz odafigyelni az apró részletekre!...

SIKERES MAGYARORSZÁGI VADÁSZAT TIPPEK – Így készülj fel a vadászatodra!

Így készülj fel a vadászatodra! Képzeld el, hogy már a lefoglalt Magyarországi vadászatod felé utazol!Ha így van, akkor már biztosan felkerestél minket és részletes segítséget kaptál, hogy az utazásod a legjobban sikerüljön. Elmondtad, hogy mire szeretnél vadászni,...